Tror jeg har en teori på hvorfor motoren stoppet..

Har skiftet grovfiltrene…

De var rimelig møkkete, og trengte nok en utskifting.

Under arbeidet studerer jeg kran og slange opplegg litt nøyere, forrige eier hadde latt alle kraner stå åpne, så jeg regnet jo med det var slik det skulle være..  Men så ser jeg at de to slangene (med kraner) i den røde sirkelen, går tilbake til toppen av hver sin dieseltank.. slangen til motoren går ut ved den grønne sirkelen. Dette er jo på vakumsiden av systemet, så hvis grovfilteret begynner å bli tett, vil motoren suge inn luft via de to slangene i toppen av tanken, og stoppe..  Det er nå en teori jeg må prøve ut, men jeg forstår ikke hensikten med «returslangene» da…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *